Over Bokstherapie-Nijmegen.nl

Als je bij ons bent beland is de kans groot dat je al aardig wat gesprekken achter de rug hebt, maar nog niks heeft mogen baten. Je hoort wat er gezegd wordt en eigenlijk weet je zelf ook wel hoe je het moet aanpakken, maar op de een of andere manier lukt het toch net niet.

Bij Bokstherapie Nijmegen gebruiken wij boksen als middel omdat je lichaamstaal meer zegt dan duizend woorden. De gesprekken wisselen we af met fysiek bezig zijn, dit zijn veel al oefeningen uit het (kick-) boksen, waarbij wij je uiteraard ook de basics leren. De sessies heb je bij ons voor een groot deel zelf in de hand, zo kan het zijn dat er de ene sessie meer behoefte is om te praten en de andere keer er meer behoefte is om bezig te zijn en dat is helemaal prima, je bent hier uiteindelijk voor jezelf!

Je prettig en veilig voelen willen we altijd, maar als je aan je zelf wilt werken is het des te belangrijk dat jij je veilig en prettig voelt op de plek en met de mensen waar je dat doet. Als dat niet het geval is, kan jij je niet 100% geven wat het proces belemmerd. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we jou die omgeving kunnen bieden.

Bokstherapie Nijmegen is er voor jou!

1

Gidion Verweij

Eigenaar en Buddie

Ervaring: Stress, angsten, Burn-out, depressie en weerbaarheid.

"Super tof dat ik met bokstherapie-nijmegen.nl twee dingen die ik graag doe kan combineren, het ondersteunen van mensen en bezig zijn met sport"

IMG-20240430-WA0007

Annelieke Kremer

Buddie

Ervaring: ASS, AD(H)D, depressie, angst, verslaving, psychose, trauma en hechtingsproblematiek.

"(kick-) boksen is een rode draad in mijn leven. Ik vind het geweldig om mijn passie in te kunnen zetten om mensen te helpen"

Onze certificeringen