Op een unieke manier een thema behandelen

Plezier

Een thema

Actief

Groei

Gezamenlijk werken aan een thema - Als jullie opzoek zijn naar een unieke manier om een thema te behandelen, dan zijn jullie bij ons op het juiste adres. De workshops die wij geven bieden groepen de mogelijkheid om gezamelijk een thema te verkennen, dit door een combinatie van boksen, fysieke activiteiten en door met elkaar het gesprek aan te gaan.

Boksen als metafoor: Ontdek hoe boksen als krachtige metafoor kan dienen voor het dagelijks leven en verschillende thema's. Naast het fysieke aspect van de workshop, doen we tussendoor de handschoenen af en stimuleren we gesprekken. De combinatie van boksen en gesprekken creëert een unieke setting waarin iedereen zich vrij kan voelen om ervaringen te delen, zich gehoord te voelen en ondersteuning te bieden.

Samen nemen we de uitdaging aan!

Zijn jullie klaar om de kracht van boksen te combineren met diepgaande gesprekken en fysieke activiteit? Dan is het tijd om uit jullie comfortzone te stappen en een nieuwe kant van jezelf te ontdekken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een specifieke thema te bespreken.

#Let's go

Klaar om de handschoenen op te pakken en te ervaren wat boksen kan doen voor jullie? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jullie begeleiden op deze reis van samenhorigheid en groei.